Elektrisch Leasen


De elektrische auto heeft inmiddels een zeer sterke positie verworven in de Nederlandse auto-industrie. Door de fiscale voordelen is dit type auto de laatste jaren erg populair geworden in de leasemarkt. Wij hebben dit belang altijd gezien en zijn ons daar dus op tijd mee bezig gaan houden. Daardoor is onze kennis omtrent deze auto’s en bijbehorende contracten optimaal om u van een perfect advies te voorzien.

Aan het leasen van een elektrische auto zitten diverse voordelen, fiscaal maar ook qua subsidie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen voor uw situatie. Een voorbeeld is de MIA subsidie, deze biedt voor alle vormen van leasen voordelen maar werkt op verschillende manieren afhankelijk van uw situatie.

Daarnaast is elektrisch rijden de laatste jaren dusdanig ontwikkelt dat het inmiddels in veel situaties een prima alternatief is, wij adviseren u graag of het in uw situatie past.

Tesla

Tesla maakt daarin een groot deel uit van de toekomst welke wij voorzien voor de elektrische auto. Daarover hebben we hier wat meer informatie beschreven.


Andere merken

Naast Tesla zijn er inmiddels diverse andere merken welke elektrische auto's leveren. Daarnaast komen ook verschillende andere merken met nieuwe elektrische modellen de komende tijd.
Deze ontwikkelingen zijn natuurlijk erg goed voor de verdere verbetering van dit type auto. De accu's worden steeds beter en daardoor wordt de actieradius steeds aantrekkelijker.

Wij informeren u graag naar de huidige mogelijkheden en adviseren u daarbij zodat u de juiste keuze kunt maken.

Opladen en elektrisch rijden

Het opladen van een elektrische auto is nog steeds voor veel mensen een grote drempel. De infrastructuur voor het opladen van een elektrische auto is momenteel flink aan het groeien. Shell heeft onlangs aangekondigd bij verschillende tankstations ook snelladers voor elektrische auto’s te gaan plaatsen. Fastned is daarnaast ook flink aan de weg aan het timmeren om een goede dekking te krijgen, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa. Tevens heeft Tesla een eigen netwerk met snelladers (superchargers) door heel Europa zodat je met een Tesla ook door heel Europa kunt komen. Leasecompany heeft inmiddels zelf ook de nodige ervaring met het rijden en opladen van een elektrische auto en wij merken vooral dat het voor 99% van de tijd praktisch gezien heel goed te doen is om elektrisch te rijden in Nederland. Er is vooral een omschakeling nodig in de denkwijze van tanken. Bij een benzine/diesel auto tank je als de brandstof op is. Bij een elektrische auto moet je jezelf aanleren om altijd de auto op te laden zodra je de kans hebt. Een goede laadvoorziening thuis als op de werkplek is dus erg belangrijk. Onderweg kun je door het inmiddels goede netwerk bijna overal wel opladen. Hierdoor vertrek je eigenlijk altijd met een volle accu, en dan is 200-300 kilometer werkelijk bereik meer dan voldoende om binnen Nederland goed vooruit te kunnen. En mocht het een keer nodig zijn kun je bij een van de snelladers onderweg snel weer wat bijladen. Ook daar zijn veel misverstanden over, onderweg kun je altijd even bijladen tijdens een korte stop. Dan vergroot je de actieradius binnen 10 a 15 minuten met zo’n 100 kilometer. Wanneer het elektrisch rijden blijft toenemen zoals het zich nu laat zien, zal er zeker nog wat moeten gebeuren aan het aantal laadvoorzieningen. 

WAAROM LEASECOMPANY?

Persoonlijke aandacht
Heldere communicatie
Snel gewenst resultaat
Scherpe tarieven
Zorgvuldige werkwijze


Offerte aanvragen

REFERENTIES

 • Auto: diversen
  Het afgelopen half jaar 2x leasecontracten via Menno van leasecompany afgesloten en erg tevreden over zijn communicatie en werkwijze. Duidelijk, doeltreffend en eerlijk zijn trefwoorden die goed passen bij Leasecompany. Altijd snel antwoord op vragen en snelle terugkoppeling op emails.
  Alfred van der Heiden - BSP-fietsen.nl
 • Auto: diversen
  Wij doen al jaren zaken met Menno van Leasecompany en zijn daar erg tevreden over. Zij luisteren goed naar onze wensen, denken mee en komen altijd met een snelle en goede oplossing.
  Christian Bosman - Commercieel directeur Jongens van Beheer
 • Auto: BMW 218d automaat
  Onlangs voor de tweede maal een auto geleased via LeaseCompany. De reden voor mij is de snelle reactie op mijn vragen en goed begrijpen wat mijn wensen zijn. Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen!
  Fred de Haas - Directeur Mathlau B.V.
 • Auto: Tesla Model X 90D
  Zeer tevreden over het gehele proces om mijn nieuwe leaseauto te bestellen, zeer snel afgehandeld en deskundig advies in het gehele proces, zeker aan te raden om zaken mee te doen!

  Haidar Jan - Orthopedisch chirurg
 • Auto: Mercedes C250 Coupé
  Na contact te hebben gehad met verschillende leasemaatschappijen ben ik terecht gekomen bij Leasecompany. De heer M. van der Pol heeft mij meer dan uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe auto! Altijd een goed en duidelijk advies en snelle terugkoppeling! Meer dan tevreden!
  Hüseyin Çifçi – Directeur Milano Textiel B.V.
 • Auto: Volvo V60 Hybrid
  Menno is een toffe gast en regelt altijd de zaken snel en goed. Is scherp met zijn aanbieding en onderhandelt met derde partij alsof hij onderdeel is van je organisatie.
  Jaap van Gent - COO CX Company
 • Auto: VW Tiguan
  Dit is alweer mijn 5e auto via Leasecompany en waarom? De service van Menno van der Pol is ongeëvenaard, geen vraag is teveel en daarnaast is Leasecompany zeer scherp geprijsd.
  Verder kan ik iedereen adviseren om Menno als tussenpersoon te hebben bij de grotere leasemaatschappijen, maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper!
  Jack van der Velde - Directeur Sunday's Veenendaal
 • Auto: geen
  Ik heb het contact met Leasecompany als prettig en professioneel beschouwd. Helaas zijn we deze keer niet tot een deal gekomen maar de oorzaak daarvan lag buiten de tomeloze inzet van Menno. Ik ben er zeker van dat wij in de toekomst nog auto's zullen leasen via Leasecompany.
  Jeroen van den Akker - Amstel International Management
 • Auto: diversen
  Wanneer je goede service, uitstekend advies, en een zeer persoonlijk contact wat betreft wagenpark beheer wenst, dan kom je bij Leasecompany uit, klant staat centraal waarbij elke kilometer onbezorgd zal zijn.
  Laurens Mennens - Directeur Het nieuwe telefoneren
 • Ik kende Leasecompany al van mijn oude werkgever en nu ik als ZZP-er ben begonnen ook weer klant bij Leasecompany. Als startende ZZP-er waren de mogelijkheden om te leasen beperkter en Menno heeft dit snel en vakkundig opgepakt. Ik heb nu een occasion lease auto geleased, voor mij een prima oplossing. Zeer prettig contact, professioneel op een informele manier! Maikel van Westeneng - Van Westeneng Consultancy
 • Auto: Tesla Model X
  Via een relatie ben ik in contact gekomen met Leasecompany, Menno van der Pol. Direct vanaf dat moment werden mijn vragen en verzoeken prima behandeld. Tevens werd daarbij een prima staaltje maatwerk geleverd, waarbij het leasecontract helemaal op maat kon worden samengesteld. Tot en met de contractfase een meer dan prima en snelle service!”
  Martijn de Vroom - Partner Servatus Vermogensmanagement
 • Auto: Tesla Model S
  Via een goede bekende het adres gekregen van Leasecompany voor het leasen van een Tesla. Vanaf het begin een goed contact met de heer Van der Pol geen franjes maar poetsen dus op zijn Rotterdams. Contract was snel rond. Tussentijds regelen van een vervangende auto ter overbrugging ging ook soepel. Kortom blij dat wij als AndersHout in contact zijn met Leasecompany. 
  Nils Goedknegt - Algemeen directeur Andershout
 • Auto: Tesla Model S 75D
  Onze organisatie doet gebruikelijk rechtstreeks zaken met een grote leasemaatschappij. We hebben naast dat gebruikelijke traject gezien de potentiële omvang van de leaseprijs voor deze auto Leasecompany gevraagd om een offerte. We hebben voor Leasecompany gekozen niet alleen vanwege de scherpe prijsstelling maar ook vanwege het goede gevoel dat we kregen voor servicegerichtheid. Hierin zijn we richting de aflevering alleen maar verder bevestigd. We zullen ze een volgende keer dan ook zeker opnieuw vragen. 
  Rudolf Sinx – MD Quantera Global
 • Auto: diversen
  Wij zijn met ons volledige wagenpark alweer enkele jaren een meer dan tevreden klant van Leasecompany. De correcte en klantgerichte advisering en begeleiding met competitieve tarieven maken dat wij ook in de toekomst zullen kiezen voor Leasecompany.     
  Rutger Spoor - Directeur onderzoeksbureau I-TEK B.V.
 • Auto: Tesla Model S
  Ik ben zeer te spreken over Leasecompany en Menno van der Pol. Naast een zeer scherpe deal was zijn dienstverlening voor, tijdens en na het afsluiten van het lease contract, snel, prettig en compleet. Met name de snelle reactie en service gerichtheid is een verademing ten opzichte van vele andere organisaties! 
  Rutger van der Lee - Directeur NXT Pharma
 • Auto: Toyota RAV4 Hybrid
  Dank je voor de snelle en goede opvolging. Een vakantie saver ben je!
  Ruud Kaitjily - Hal 24000
scroll up