Tesla leasen

Tesla leasen


Volledig elektrisch rijden kan enorme voordelen bieden. De financiële voordelen van de lage bijtelling in combinatie met het verlies van vaak hoge brandstofkosten maakt dat het een optie is die de overweging zeker waard is. Als je bijvoorbeeld 20.000km per jaar rijdt, met een benzineprijs van € 1,50 per liter bespaar je €15.000 aan brandstof en belastingen gedurende 5 jaar. 
Maar naast het financiële voordeel is er ook nog de bijdrage aan ons steeds fragieler wordende klimaat. Een echte nieuwe tijds auto, wat ons betreft!    

Maatschappelijk verantwoord

Automerk Tesla heeft daarin zeker zijn maatschappelijke verantwoording genomen en een volledig klimaatneutraal productieproces gerealiseerd.
De veelgehoorde tegengeluiden als; “Je kunt dan wel elektrisch rijden maar het proces om die auto te procuceren en vervolgens te verschepen kost net zoveel fossiele brandstof welke ik in 10 jaar niet gebruik met mijn auto die op brandstof loopt” zijn inmiddels achterhaalt.
Tesla beweert met zijn auto’s dat de gebruiker 3-6 maanden na aankoop (afhankelijk van de hoeveelheid kilometers die je maakt, en of de gebruikte elektriciteit groen is) klimaatneutraal rijdt, inclusief productie en afvoer. Daarbij is sinds de opening van de Gigafactory in Nevada (juli 2016) een klimaatneutraal productieproces gerealiseerd waarbij er geen fossiele brandstof nodig is om een Tesla te produceren of af te breken. In die nieuwe fabriek hebben ze zelfs geen aardgasstopcontacten laten maken om zo niet in de verleiding te kunnen komen. Blijft over het vervoer via weg/water/lucht. Deze maken de berijders dus binnen afzienbare tijd weer goed. Een onwijs vooruitstrevende manier van produceren. 
Een nieuwe tijds auto die nu al niet meer weg te denken is uit ons assortiment.
We hebben veel klanten die, net als wij, echte autoliefhebbers zijn en inmiddels zien ook zij de schoonheid van de auto naast de belangrijke voordelen die het biedt. Kijk eens tussen ons aanbod voor een voorbeeldcalculatie. 
Natuurlijk is Tesla (Model S en X) een duurdere auto maar door de eventuele besparing van de brandstofkosten en de lage bijtelling wellicht toch bereikbaar. We rekenen het graag voor u uit, het kan u zomaar verrassen.   

Model 3

Mochten de huidige modellen van Tesla niet bereikbaar zijn. De productie van de Model 3, met een fiscale waarde van rond de € 35.000, is te verwachten voor dit jaar. Ze gaan een week lang de productie van Model S en X stilleggen om de fabriek om te bouwen zodat ze de Model 3 kunnen gaan produceren. De laatste berichten zijn dat ze op schema liggen en de eerste leveringen worden einde van het jaar verwacht, wanneer ze dan aan Europa gaan uitleveren is nu nog onbekend. Wij hebben er een aantal voor-gereserveerd dus zullen als een van de eerste in Nederland onze klanten kunnen bedienen. We zijn er nu al enthousiast over dat deze luxe en mooie auto nu ook voor een breder publiek toegankelijk wordt gemaakt.   

Waarom een Tesla?

Hier eens wat ingrediënten:    

17inch touchscreen: 
De cabine combineert minutieuze geluidstechniek met Tesla's unieke stille aandrijflijn om de geluidsdynamiek van een opnamestudio te krijgen. De parel van het interieur is het 17 inch touchscreen, dat richting de bestuurder is gedraaid en dat over zowel een dag- als nachtmodus beschikt voor een beter beeld zonder afleiding. Dit verschaft een arsenaal aan auto-functies binnen handbereik en biedt mobiele connectiviteit, zodat u net zo eenvoudig uw bestemming, uw favoriete song als een nieuw restaurant kunt vinden. Iedere Tesla is uitgerust met een gratis premium Spotify-account waardoor ieders favorieten binnen handbereik zijn.
De geavanceerde HD-achteruitrijcamera, klimaatregelingen en cabinecontroles alsmede de navigatie met Google Maps, handsfree telefoonsysteem en de agenda-synchronisatie zijn allemaal via het touchscreen te bedienen. En periodiek ontvangt het software updates via de ether waardoor je altijd over de laatste vernieuwingen kunt beschikken.  

Autopilot:
Met de optionele en inmiddels verbeterde Autopilot wordt deze nieuwe functionaliteit aan de rijervaring met Tesla toegevoegd. Uw Tesla past de snelheid automatisch aan de verkeersomstandigheden aan, behoudt zijn positie op de rijstrook, wisselt van rijstrook zonder opdracht van de bestuurder, neemt zelf opritten en afritten van snelwegen, verlaat de snelweg wanneer u uw bestemming nadert, parkeert zelf op een parkeerplek in de buurt en rijdt uw garage in en uit. Futuristisch maar al niet meer weg te denken bij het Tesla rijden. 

Tesla app:
 Met de Tesla app op uw smartphone heeft u toegang tot uw auto. Van het voorverwarmen, koelen of iemand toegang geven op afstand tot het vinden van uw auto en de status van het laden te zien. Een voordeel van het nieuwe autorijden wat ongeëvenaard is in gebruikersgemak. 

Veiligheid: De Tesla is van begin af aan ontwikkeld om de veiligste auto op de weg te zijn. Een groot deel van de veiligheid is te danken aan de unieke elektrische aandrijflijn. Deze bevindt zich in zijn eigen aluminium kooi onder het subframe. Deze unieke positionering verlaagt het zwaartepunt, waardoor de auto beter handelbaar is en het risico van over de kop slaan geminimaliseerd wordt. Daarnaast vervangt de aandrijflijn het traditionele zware motorblok door schokabsorberende boriumstaal rails. De aluminium carrosserie, die is versterkt met stalen rails, beschermt tegen zijdelingse aanrijdingen, waardoor de inzittenden en de accu worden beschermd en de constructie van het dak wordt geoptimaliseerd. In geval van een botsing beschermen zes airbags de passagiers voor en achter en verbreekt het batterijsysteem automatisch de verbinding met de belangrijkste energiebron.

Hepa-luchtfilter: Tesla beschikt in zijn nieuwere modellen over een HEPA-luchtfiltersysteem van medische kwaliteit dat ten minste 99,97% van de uitlaatgasdeeltjes en praktisch alle allergenen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen uit de auto verwijdert. De modus voor bescherming tegen biowapens creëert positieve druk in de cabine om inzittenden te beschermen. Hopelijk zal dit nooit noodzakelijk zijn maar het is een geruststellende gedachte.  

Enorme hoeveelheid (opslag)ruimte: Omdat Tesla (in tegenstelling tot alle andere conventionele auto’s) een vlakke bodemplaat heeft creëren ze 3 volwaardige zitplaatsen achterin. Tel daarbij op dat je optioneel (bij de Model S) 2 (opklapbare) kinderzittingen achter in de kofferbak kunt maken (alleen af-fabriek) en je kunt met 5 volwassenen en 2 kinderen op pad. Ongekend! Met een kofferbak voor (zogenaamde ‘frunk’ want er zit geen motor in) en de kofferbak achter en eventueel nog een dakkoffer is zelfs de model S een prima gezinsauto. Zeker gezien de veiligheid waar de Tesla om bekend staat. De model X heeft standaard 5 vaste zittingen verdeeld over 2 zitrijen, optioneel is de Model X uit te rusten als 6 of 7 zittingen verdeeld over 3 zitrijen. Voor zover bekend zal de Model 3 een 5-zitter worden, uiteraard met alle voordelen van de andere Tesla’s. Dus met een vlakke bodemplaat met 3 ruime zitplaatsen achterin en een ruime kofferruimte als zowel de frunk (kofferbak voorzijde).    

Proefrijden?
Kom kijken, rijden en ervaren! Wij hebben een nauwe samenwerking met Tesla. We kunnen voor u snel een proefrit regelen, bij een verkooppunt van Tesla bij u in de buurt. Vraag naar de mogelijkheden.


WAAROM LEASECOMPANY?

Persoonlijke aandacht
Heldere communicatie
Snel gewenst resultaat
Scherpe tarieven
Zorgvuldige werkwijze


Offerte aanvragen

REFERENTIES

 • Auto: diversen
  Het afgelopen half jaar 2x leasecontracten via Menno van leasecompany afgesloten en erg tevreden over zijn communicatie en werkwijze. Duidelijk, doeltreffend en eerlijk zijn trefwoorden die goed passen bij Leasecompany. Altijd snel antwoord op vragen en snelle terugkoppeling op emails.
  Alfred van der Heiden - BSP-fietsen.nl
 • Auto: diversen
  Wij doen al jaren zaken met Menno van Leasecompany en zijn daar erg tevreden over. Zij luisteren goed naar onze wensen, denken mee en komen altijd met een snelle en goede oplossing.
  Christian Bosman - Commercieel directeur Jongens van Beheer
 • Auto: BMW 218d automaat
  Onlangs voor de tweede maal een auto geleased via LeaseCompany. De reden voor mij is de snelle reactie op mijn vragen en goed begrijpen wat mijn wensen zijn. Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen!
  Fred de Haas - Directeur Mathlau B.V.
 • Auto: Tesla Model X 90D
  Zeer tevreden over het gehele proces om mijn nieuwe leaseauto te bestellen, zeer snel afgehandeld en deskundig advies in het gehele proces, zeker aan te raden om zaken mee te doen!

  Haidar Jan - Orthopedisch chirurg
 • Auto: Mercedes C250 Coupé
  Na contact te hebben gehad met verschillende leasemaatschappijen ben ik terecht gekomen bij Leasecompany. De heer M. van der Pol heeft mij meer dan uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe auto! Altijd een goed en duidelijk advies en snelle terugkoppeling! Meer dan tevreden!
  Hüseyin Çifçi – Directeur Milano Textiel B.V.
 • Auto: Volvo V60 Hybrid
  Menno is een toffe gast en regelt altijd de zaken snel en goed. Is scherp met zijn aanbieding en onderhandelt met derde partij alsof hij onderdeel is van je organisatie.
  Jaap van Gent - COO CX Company
 • Auto: VW Tiguan
  Dit is alweer mijn 5e auto via Leasecompany en waarom? De service van Menno van der Pol is ongeëvenaard, geen vraag is teveel en daarnaast is Leasecompany zeer scherp geprijsd.
  Verder kan ik iedereen adviseren om Menno als tussenpersoon te hebben bij de grotere leasemaatschappijen, maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper!
  Jack van der Velde - Directeur Sunday's Veenendaal
 • Auto: geen
  Ik heb het contact met Leasecompany als prettig en professioneel beschouwd. Helaas zijn we deze keer niet tot een deal gekomen maar de oorzaak daarvan lag buiten de tomeloze inzet van Menno. Ik ben er zeker van dat wij in de toekomst nog auto's zullen leasen via Leasecompany.
  Jeroen van den Akker - Amstel International Management
 • Auto: diversen
  Wanneer je goede service, uitstekend advies, en een zeer persoonlijk contact wat betreft wagenpark beheer wenst, dan kom je bij Leasecompany uit, klant staat centraal waarbij elke kilometer onbezorgd zal zijn.
  Laurens Mennens - Directeur Het nieuwe telefoneren
 • Ik kende Leasecompany al van mijn oude werkgever en nu ik als ZZP-er ben begonnen ook weer klant bij Leasecompany. Als startende ZZP-er waren de mogelijkheden om te leasen beperkter en Menno heeft dit snel en vakkundig opgepakt. Ik heb nu een occasion lease auto geleased, voor mij een prima oplossing. Zeer prettig contact, professioneel op een informele manier! Maikel van Westeneng - Van Westeneng Consultancy
 • Auto: Tesla Model X
  Via een relatie ben ik in contact gekomen met Leasecompany, Menno van der Pol. Direct vanaf dat moment werden mijn vragen en verzoeken prima behandeld. Tevens werd daarbij een prima staaltje maatwerk geleverd, waarbij het leasecontract helemaal op maat kon worden samengesteld. Tot en met de contractfase een meer dan prima en snelle service!”
  Martijn de Vroom - Partner Servatus Vermogensmanagement
 • Auto: Tesla Model S
  Via een goede bekende het adres gekregen van Leasecompany voor het leasen van een Tesla. Vanaf het begin een goed contact met de heer Van der Pol geen franjes maar poetsen dus op zijn Rotterdams. Contract was snel rond. Tussentijds regelen van een vervangende auto ter overbrugging ging ook soepel. Kortom blij dat wij als AndersHout in contact zijn met Leasecompany. 
  Nils Goedknegt - Algemeen directeur Andershout
 • Auto: Tesla Model S 75D
  Onze organisatie doet gebruikelijk rechtstreeks zaken met een grote leasemaatschappij. We hebben naast dat gebruikelijke traject gezien de potentiële omvang van de leaseprijs voor deze auto Leasecompany gevraagd om een offerte. We hebben voor Leasecompany gekozen niet alleen vanwege de scherpe prijsstelling maar ook vanwege het goede gevoel dat we kregen voor servicegerichtheid. Hierin zijn we richting de aflevering alleen maar verder bevestigd. We zullen ze een volgende keer dan ook zeker opnieuw vragen. 
  Rudolf Sinx – MD Quantera Global
 • Auto: diversen
  Wij zijn met ons volledige wagenpark alweer enkele jaren een meer dan tevreden klant van Leasecompany. De correcte en klantgerichte advisering en begeleiding met competitieve tarieven maken dat wij ook in de toekomst zullen kiezen voor Leasecompany.     
  Rutger Spoor - Directeur onderzoeksbureau I-TEK B.V.
 • Auto: Tesla Model S
  Ik ben zeer te spreken over Leasecompany en Menno van der Pol. Naast een zeer scherpe deal was zijn dienstverlening voor, tijdens en na het afsluiten van het lease contract, snel, prettig en compleet. Met name de snelle reactie en service gerichtheid is een verademing ten opzichte van vele andere organisaties! 
  Rutger van der Lee - Directeur NXT Pharma
 • Auto: Toyota RAV4 Hybrid
  Dank je voor de snelle en goede opvolging. Een vakantie saver ben je!
  Ruud Kaitjily - Hal 24000
scroll up