Locatie Meierijstad

Meijerijstad


Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode zijn dorpen waar veel ondernemersgeest aanwezig is. Veel zelfstandige die succesvol zijn geworden door te doen waar hun hart ligt en 'voor zichzelf' zijn begonnen. Daar horen ook specifieke vraagstukken bij. Blijf ik 'alleen' werken of ga ik personeel aannemen of breid ik uit door samen te werken met andere zelfstandige. En ga ik ze dan een lease auto aanbieden of vergoed ik de reiskosten? Ga ik zelf een auto kopen? Of is leasen wellicht voordeliger? Maar welke dan? Is elektrisch rijden wellicht een optie? Wat wil ik als zelfstandige uitstralen en is dat dan vervolgens haalbaar? En wat zijn de regels met betrekking tot inkomen en belasting? Wij weten raad. Uiteraard vrijblijvend. En kijk eens naar ons aanbod met wat voorbeeldberekeningen, bel of mail ons gerust. Omdat we begrijpen dat de werkdagen lang kunnen zijn, zijn we zeker ook buiten kantoortijden bereikbaar zodat we met u in alle rust, wanneer het uitkomt, naar mogelijkheden kunnen zoeken.

Ook grote bedrijven zijn in Meijerijstad veel aanwezig. Inmiddels hebben we vele klanten die hun gehele wagenparkbeheer bij ons hebben neergelegd. Geen omkijken meer naar het hele proces van bestellen tot aflevering en monitoren gedurende de contractperiode. 1 contactpersoon en een tijdige en flexibele bereikbaarheid. Dan kunt u zich weer richten op uw business, wel zo prettig! 

Geen bedrijf maar op zoek naar het gemak van een lease auto? Dan is Private Lease wellicht een hele goede optie. Inmiddels zijn de tarieven voor Private Lease ook aantrekkelijk geworden, zeker wanneer u niet zoveel kilometers maakt. En het voordeel van een nieuwe auto met de servicebeurten en onderhoud inbegrepen is natuurlijk heel erg luxe. Door onze samenwerking met grote maatschappijen kunnen we ook daar concurrerende tarieven aanbieden. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen onderzoeken of dit een optie voor u  zou kunnen zijn. 

WAAROM LEASECOMPANY?

Persoonlijke aandacht
Heldere communicatie
Snel gewenst resultaat
Scherpe tarieven
Zorgvuldige werkwijze


Offerte aanvragen

REFERENTIES

 • Auto: diversen
  Het afgelopen half jaar 2x leasecontracten via Menno van leasecompany afgesloten en erg tevreden over zijn communicatie en werkwijze. Duidelijk, doeltreffend en eerlijk zijn trefwoorden die goed passen bij Leasecompany. Altijd snel antwoord op vragen en snelle terugkoppeling op emails.
  Alfred van der Heiden - BSP-fietsen.nl
 • Auto: diversen
  Wij doen al jaren zaken met Menno van Leasecompany en zijn daar erg tevreden over. Zij luisteren goed naar onze wensen, denken mee en komen altijd met een snelle en goede oplossing.
  Christian Bosman - Commercieel directeur Jongens van Beheer
 • Auto: BMW 218d automaat
  Onlangs voor de tweede maal een auto geleased via LeaseCompany. De reden voor mij is de snelle reactie op mijn vragen en goed begrijpen wat mijn wensen zijn. Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen!
  Fred de Haas - Directeur Mathlau B.V.
 • Auto: Tesla Model X 90D
  Zeer tevreden over het gehele proces om mijn nieuwe leaseauto te bestellen, zeer snel afgehandeld en deskundig advies in het gehele proces, zeker aan te raden om zaken mee te doen!

  Haidar Jan - Orthopedisch chirurg
 • Auto: Mercedes C250 Coupé
  Na contact te hebben gehad met verschillende leasemaatschappijen ben ik terecht gekomen bij Leasecompany. De heer M. van der Pol heeft mij meer dan uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe auto! Altijd een goed en duidelijk advies en snelle terugkoppeling! Meer dan tevreden!
  Hüseyin Çifçi – Directeur Milano Textiel B.V.
 • Auto: Volvo V60 Hybrid
  Menno is een toffe gast en regelt altijd de zaken snel en goed. Is scherp met zijn aanbieding en onderhandelt met derde partij alsof hij onderdeel is van je organisatie.
  Jaap van Gent - COO CX Company
 • Auto: VW Tiguan
  Dit is alweer mijn 5e auto via Leasecompany en waarom? De service van Menno van der Pol is ongeëvenaard, geen vraag is teveel en daarnaast is Leasecompany zeer scherp geprijsd.
  Verder kan ik iedereen adviseren om Menno als tussenpersoon te hebben bij de grotere leasemaatschappijen, maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper!
  Jack van der Velde - Directeur Sunday's Veenendaal
 • Auto: geen
  Ik heb het contact met Leasecompany als prettig en professioneel beschouwd. Helaas zijn we deze keer niet tot een deal gekomen maar de oorzaak daarvan lag buiten de tomeloze inzet van Menno. Ik ben er zeker van dat wij in de toekomst nog auto's zullen leasen via Leasecompany.
  Jeroen van den Akker - Amstel International Management
 • Auto: diversen
  Wanneer je goede service, uitstekend advies, en een zeer persoonlijk contact wat betreft wagenpark beheer wenst, dan kom je bij Leasecompany uit, klant staat centraal waarbij elke kilometer onbezorgd zal zijn.
  Laurens Mennens - Directeur Het nieuwe telefoneren
 • Ik kende Leasecompany al van mijn oude werkgever en nu ik als ZZP-er ben begonnen ook weer klant bij Leasecompany. Als startende ZZP-er waren de mogelijkheden om te leasen beperkter en Menno heeft dit snel en vakkundig opgepakt. Ik heb nu een occasion lease auto geleased, voor mij een prima oplossing. Zeer prettig contact, professioneel op een informele manier! Maikel van Westeneng - Van Westeneng Consultancy
 • Auto: Tesla Model X
  Via een relatie ben ik in contact gekomen met Leasecompany, Menno van der Pol. Direct vanaf dat moment werden mijn vragen en verzoeken prima behandeld. Tevens werd daarbij een prima staaltje maatwerk geleverd, waarbij het leasecontract helemaal op maat kon worden samengesteld. Tot en met de contractfase een meer dan prima en snelle service!”
  Martijn de Vroom - Partner Servatus Vermogensmanagement
 • Auto: Tesla Model S
  Via een goede bekende het adres gekregen van Leasecompany voor het leasen van een Tesla. Vanaf het begin een goed contact met de heer Van der Pol geen franjes maar poetsen dus op zijn Rotterdams. Contract was snel rond. Tussentijds regelen van een vervangende auto ter overbrugging ging ook soepel. Kortom blij dat wij als AndersHout in contact zijn met Leasecompany. 
  Nils Goedknegt - Algemeen directeur Andershout
 • Auto: Tesla Model S 75D
  Onze organisatie doet gebruikelijk rechtstreeks zaken met een grote leasemaatschappij. We hebben naast dat gebruikelijke traject gezien de potentiële omvang van de leaseprijs voor deze auto Leasecompany gevraagd om een offerte. We hebben voor Leasecompany gekozen niet alleen vanwege de scherpe prijsstelling maar ook vanwege het goede gevoel dat we kregen voor servicegerichtheid. Hierin zijn we richting de aflevering alleen maar verder bevestigd. We zullen ze een volgende keer dan ook zeker opnieuw vragen. 
  Rudolf Sinx – MD Quantera Global
 • Auto: diversen
  Wij zijn met ons volledige wagenpark alweer enkele jaren een meer dan tevreden klant van Leasecompany. De correcte en klantgerichte advisering en begeleiding met competitieve tarieven maken dat wij ook in de toekomst zullen kiezen voor Leasecompany.     
  Rutger Spoor - Directeur onderzoeksbureau I-TEK B.V.
 • Auto: Tesla Model S
  Ik ben zeer te spreken over Leasecompany en Menno van der Pol. Naast een zeer scherpe deal was zijn dienstverlening voor, tijdens en na het afsluiten van het lease contract, snel, prettig en compleet. Met name de snelle reactie en service gerichtheid is een verademing ten opzichte van vele andere organisaties! 
  Rutger van der Lee - Directeur NXT Pharma
 • Auto: Toyota RAV4 Hybrid
  Dank je voor de snelle en goede opvolging. Een vakantie saver ben je!
  Ruud Kaitjily - Hal 24000
scroll up